Nieuwbouwproject de Laak

Het duo (twee geschakelde woningen)

Aan de zijde van de Geldershofstraat worden twee royale herenhuizen geschakeld ingepast in het bestaande straatbeeld. Deze woningen zijn inmiddels verkocht.

De drieslag (drie riante herenhuizen)

Door Architectenbureau De Jong + Lafeber zijn drie karakteristieke ruime herenhuizen ontworpen met een eigen identiteit. Een identiteit die naadloos en subtiel aansluit op de naastgelegen villa. Karakteristieke elementen met ambachtelijke details zoals de ronde ramen en de garages met pannendaken, geven de herenhuizen een eigen uitstraling.

Ruim en royaal wonen

De woningen zijn zeer royaal van formaat met beukmaten van 6,60 voor het middelste herenhuis en 6,30 meter voor de linker en de rechter woning, met een woonoppervlak van maar liefst 169-175 m2! De kavelgrootte varieert van 230 tot 365 m2. Naast de royale afmetingen en de ”state of the art” techniek staat ook de afwerking van de woningen op hoog niveau. Standaard zijn de woningen voorzien van wandclosets, groot formaat wand- en vloertegels in diverse kleuren (zonder meerprijs), inloopdouche en wastafelmeubel. Voor de keuken is een stelpost te besteden van €6.000.

“State of the art” techniek

Niet alleen de zeer royale afmetingen van de woningen zijn opvallend, ook de aandacht die is besteed aan een comfortabel binnenklimaat springt in het oog.
De woningen krijgen geen gasaansluiting en zijn op de toekomst voorbereid.
Hiertoe is de woning voorzien van veel energiebesparende techniek: een zwaarder dan gebruikelijk geïsoleerde gevel, triple beglazing, een hoge luchtdichtheid, balansventilatie met warmteterugwinning en een lucht-water warmtepomp, die optioneel ook kan koelen!

Nul op de Meter (optioneel)

Wat houdt Nul op de Meter precies in? Kort samengevat betekent het dat de woning zelf voorziet in de opwekking van energie die nodig is voor het gebruik van de woning. Hiertoe is de woning voorzien van veel energiebesparende techniek. Alle elektra die wordt gebruikt door de woning en haar bewoners wordt opgewekt door zonnepanelen op het dak. In de brochure wordt dit nog eens uitgebreid toegelicht.

×